Október óta küzdünk a különféle vírus
fertőzésekkel. Rosszul csinálok valamit?
Figyelt kérdés
3 gyerekünk van, férjem és én is sportolunk ( ha pár napig egészségesek vagyunk). Nem iszunk, nem dohányzunk, itthon készült jó minőségű ételeket eszünk. A gyerekek 11,10.3 évesek. Sokszor betegek ősz óta, a két nagy hozza haza a vírust, bacit, es a kicsi sínyli meg leginkább, de mi felnőttek is állandóan betegek vagyunk. Van esetleg tippetek, ötletek, mit csináljak maskent? ( nem vagyok nyitott a homeopátiás gyógymódokra, viszont szedunk Dvitamint, aloe gélt iszunk...)
Érdekességként leírom. A középső fiam garatváladékát laboratóriumba küldték . Adeno vírus tenyészett ki. Ez egy légútakat es emésztő rendszert megtámadó vírus ami a gyógyulás után 2 hétig ürül a szervezetből és fertőz ! És influenzarol még nem beszéltem ...
2017. febr. 2. 08:59
12/22 anonim válasza:
Az hogy otthon főzöl az még nem jelenti, hogy egészségesen táplálkoztok! Az alapanyagoknak is csak is természetes forrásból kellene származnia. És gondolom nem is rágjátok meg rendesen az ételt.
A táplálék az csak is szerves eredetű, és ez is csak alaposan megrágva emészthető!
Odafigyelsz e pl. a sóra? A boltokban vásárolható, jódozott sóknak nagy része kálium-klorid, tehát műtrágya! Ha ezzel eteted a gyerekedet soha nem lesz egészséges!
2017. febr. 2. 11:16
13/22 anonim válasza:
Édesanyám is már november óta szinte folyamatosan beteg, óvodában dolgozik, úgyhogy könnyű elkapni... én is elkapom tőle, hát én c vitaming szedek meg magnéziumot, echinacea(lehet rosszul írtam) cseppet. De szerintem ha valakit közvetlenül érik a bacik minden nap akkor nem lehet megúszni :( sok gyümölcs meg zöldség, szellőztetés meg vannak ilyen antibakteriális spray akármik.
2017. febr. 2. 14:36
14/22 A kérdező kommentje:
#12 viccelsz? Amit lehet bio termékekből készítem( tej, sajt, tejföl , tojás, fűszerek, Liszt, zöldségekből ami elérhető és bio) húst antibiotikum hormonmenteset. Nem a korszerűtlen csirizes műtrágyázott élelmiszereket veszem. Só csak Himalája. Az iskolát nem tudom kikerülni, az a gócpont.
2017. febr. 2. 15:18
15/22 A kérdező kommentje:
Milyen szöveg az, hogy biztos nem rágjuk meg rendesen az ételt... tanácsot kértem, nem a kioktató buta szövegedet.
2017. febr. 2. 15:19
16/22 A kérdező kommentje:
#12 sajnálom édesanyádat! Sajnos minket felnőtteket sem kerülnek el, hiába az immunrendszer fejlettsége.
2017. febr. 2. 15:27
17/22 anonim válasza:
Esetleg a háziorvosnál is rákérdezhetsz, hogy tud-e hasznos tippet adni a védekezésre, megelőzésre.
2017. febr. 2. 16:20
18/22 A kérdező kommentje:
#17 köszönöm! Jó ötlet , megkérdezem!
2017. febr. 2. 16:28
19/22 anonim válasza:
Lehet az a baj, hogy túlzottan steril körülmények uralkodnak nálatok. Így ha valaki seggnyalás után megcsókolja a lányodat rögtön burjánzik a bacilus.
2017. febr. 2. 17:52
20/22 anonim válasza:
"Gondolod a napi kb 7 óra pihenés ( sokszor megszakítva orr szívás , lazcsillapítás, üvöltő gyerek vigasztalása ) ennyire tönkretesz?"
Persze. Minél hosszabb távon van így, annál inkább. A 7 óra még csak-csak elég lenne, ha egyfolytában végigaludhatnátok, de ha annyi is csak megszakításokkal jön össze, úgy nagyon kevés. Bruttó 7 óra "alvás"ból mennyi akkor a nettó? 4-5 óra? Az semmi. Legalább délutáni alvásokkal próbájátok meg pótolni a hiányzó mennyiséget!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!