Ha nem tbc akkor vajon mi?
Figyelt kérdés
3 honapja kitalálták egy mellkas CT alapján, hogy tbc- m van, mert látszodik egy un. Caverna ,barlang. aztán 2 hét karantén, közben persze köpet és vértesztek tucatját végezték el, de nem találtak bennem bacit, csak egy pozitiv Quantiferon tesztet tudtak fölmutatni, ami persze nem jelenti azt hogy tbc-s az illetö, csak azt hogy már találkozott valamikor a Mycobacterium Tuberculosissal, na mindegy, a páromat sem hagyták ezért, tüdöszürö, Mantoux börproba, de minden negativ, és ez szinte ki is zárja a TBC-t, mert biztos, hogy már rög megfertöztem volna öt is, ha tényleg beteg vagyok.2017. jan. 31. 22:05
21/23 A kérdező kommentje:
igen, valójában nem fogom ezt soha elfogadni, és akkor mi lesz?
Kit kezeltek leprásként, téged vagy engem?
Gondolj csak bele, Te hogy viselnéd..
2017. febr. 4. 17:28
22/23 anonim válasza:
Ha tetszik,ha nem te itt most okos és hozzáértő válaszokat kaptál. Ha nem tetszik,akkor a te készülékedben van a hiba. De ha nem hiszel itt sem senkinek,de az orvosoknak sem,akkor kérdezd meg a közértben az eladót vagy a postást. Ők biztosan jobban értenek hozzá,már csak ezért is,mert nem koptatták a feneküket az egyetemen és nem ezt csinálják nap mint nap.
23/23 anonim válasza:
elpazaroltam rengeteg évet és jelenleg is pazarlom őket egy olyan képzettségre, amit azért művelek, hogy embereken segítsek(fuck my life, to save yours). viszont akárhogy gondolkozok, nem találom azt a részt, ahol lekezelően beszéltem volna veled. Nem tagadom, borzasztóan hülye válaszokat, tanácsokat lehet itt olvasni. Én annyit kértem, hogy egy komoly dologról ne terjesszünk hamis dolgokat. Sőt, direkt külön leírtam, hogy nem hibáztatlak azért, mert nem tudod elfogadni, megértem. Egyetlen szóval sem támadtalak téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!