Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ez mi volt vajon? Elájultam?

Danaida1 kérdése:

Ez mi volt vajon? Elájultam?

Figyelt kérdés
Éjszaka nagyon melegem volt, a kollégiumban kontrollálhatatlan a fűtés, nem nagyon tudtam aludni. Végül olyan éjfél körül elaludtam, de pár óra múlva fel is keltem és megint nem tudtam visszaaludni. Órákig csak forgolódtam és nagyon melegem volt. Aztán hirtelen elkezdtem nagyon szédülni, zsibbadt a kezem lábam, a fülem csengett, nagyon ijesztő volt,mintha kezdenék megőrülni, még ilyen zöld fényeket is láttam pár másodpercre cikázni. Aztán nem tudom mi történt, szerintem elvesztettem az eszméletemet. Az ágyban feküdtem végig. Reggel az ébresztőmre keltem elég kábán, de nem tudom mi történt. Ijesztő, főleg hogy még zöld fények is voltak, emlékszem, zöld villogó háromszög. Nem szeretem az ezotériát stb túlvilági dolgokat, de nagyon félelmetes volt, hogy nem csupán egy egyszerű ájulás.

2017. jan. 11. 22:09
 1/4 anonim ***** válasza:

Akár szereted akár nem, ez egy átok!

Jó csak vicceltem, menj dokihoz! Lehet pánikbeteg vagy! Ha túl meleg van például, akkor úgy érzed, hogy nincs elég levegőd. Szorongást okoz, pánikot. De lehetett egy álom is.

És még valami, remélem nem álltál semmilyen szer hatása alatt!

2017. jan. 11. 22:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Teljesen normális volt, hogy fényeket láttál, nekem is volt ilyenem ájulásom, az a lényeg, hogy vagy sokkot kaptál valamitől, csak nem emlékszel rá. Vagy pedig nagyon le ment a vércukorszinted mert nem ettél sok szénhidrátot. 😃
2017. jan. 11. 22:22
 3/4 anonim ***** válasza:

Enyhe panikroham is lehetett, illetve jellemzo epilepszia tunet a "zold fenyek", "zold villogo haromszog"

Neurologiara elmennek a helyedben, jobb az epilepsziat kivizsgaltatni, mert ha nem tudsz rola, akkor nagy a balesetveszely, ha olyan helyzetben jon rad a roham, rosszullet.

2017. jan. 12. 16:53
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, utolsó kommentelőnek pedig: ha megismétlődne, természetesen elmegyek dokihoz, de hátha csak egyszeri alkalom volt, nem is gondoltam az epilepsziára, de valóban lehetett az is.
2017. jan. 13. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!