Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ha nem tbc akkor vajon mi?

Ha nem tbc akkor vajon mi?

Figyelt kérdés
3 honapja kitalálták egy mellkas CT alapján, hogy tbc- m van, mert látszodik egy un. Caverna ,barlang. aztán 2 hét karantén, közben persze köpet és vértesztek tucatját végezték el, de nem találtak bennem bacit, csak egy pozitiv Quantiferon tesztet tudtak fölmutatni, ami persze nem jelenti azt hogy tbc-s az illetö, csak azt hogy már találkozott valamikor a Mycobacterium Tuberculosissal, na mindegy, a páromat sem hagyták ezért, tüdöszürö, Mantoux börproba, de minden negativ, és ez szinte ki is zárja a TBC-t, mert biztos, hogy már rög megfertöztem volna öt is, ha tényleg beteg vagyok.
2017. jan. 31. 22:05
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
megviselt a dolog, holnap pszichológushoz kell mennem emiatt,
2017. febr. 2. 22:10
 12/23 anonim ***** válasza:

sajnálom, hogy ennyire megviselt a dolog.

félreértettél amúgy: fertőző voltál, azért kellett a karantén. egy gyengébb immunrendszerű személy sokkal könnyebben megfertőződhet ilyenkor. A gyógyszerek miatt nem vagy már fertőző

2017. febr. 2. 23:41
 13/23 A kérdező kommentje:
a környezetemben mindenki ki lett vizsgálva, senkinek semmi baja, ami megint furcsa
2017. febr. 2. 23:56
 14/23 A kérdező kommentje:
ezen senki nem akadna ki?
2017. febr. 2. 23:57
 15/23 anonim ***** válasza:
Nem, és te se akadj ki! Fontosabb a TBC kezelése és a terjedésének megállítása,mint éppen 1-1 személy érzékenysége, ezért vannak az óvintézkedések. Neked most az járjon a fejedben,hogy meg kell gyógyulnod !
2017. febr. 3. 18:46
 16/23 A kérdező kommentje:
én nem voltam sem fertőző ,sem tbc-s, félrediagnosztizáltak, ebben biztos vagyok, és egyébkéntsem az az érdekük, hogy én egészséges legyek, hanem csak annyi, hogy nehogy másoknak baja legyen
2017. febr. 4. 09:20
 17/23 anonim ***** válasza:
Ha TBC baktérium betokozódik,akkor nem kell,hogy találjanak sem a köpetedben,sem a véredben. Viszont ez bármikor aktivizálódhat és szóródhat,fertőzhet. Ezért kell megkezeleni. TE IS rosszabbul leszel és FERTŐZÖL akkor. Nem elég ok ez a kezelésre?!
2017. febr. 4. 11:38
 18/23 anonim ***** válasza:

ha valamihez nincsen képzettség, ne tegyünk úgy, mintha tudnánk miről van szó.nem diagnosztizáltak félre. már egyszer leírtam: pozitív teszt+rtg-n caverna a tankönyvben példa a tbc fertőzött személyre.

Az egy másik dolog, hogy te ezt nem akarod,esetleg nem tudod elfogadni(nem, nem hibáztatlak ezért). Csak ne terjessz hamis dolgokat a neten

2017. febr. 4. 14:48
 19/23 A kérdező kommentje:
na ezt nem kellett volna, TE , csak mert 8 evet padban ültél, ne kezelj le senkit, aki nem pazarolta el a fél életét egy "képzettségre", ...na ezért utálom az értelmiségieket. :D
2017. febr. 4. 17:21
 20/23 A kérdező kommentje:

Entschuldigung, akarom mondani EGYETEMEN:D

Egyébként itt mindenki össze vissza okoskodik, bármelyik témakörben olvas az ember , olyan f@.zságokat találhatsz, hogy már fáj.

2017. febr. 4. 17:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!