Hogyan tudnék kigyógyulni az anorexiából?
ne menj pszichiaterhez
ebből nehéz kijönni
szerintem lehetetlen
nekem 9 éve tart
nem enyhül
9 eve szivsz vele es nem fordultal orvoshoz?
Raadasul mast is arra biztatsz hogy o se forduljon?
Te tenyleg nem vagy szazas.
fordultam es most is jarok pszichologushoz
a pszichologus tobbet tud segiteni mint egy pszichiater
neha vannak jobb idoszakok de hogy vegleg elmuljon az kene
nem olyan egyszeru ez a dolog.
Én pipálom a napokat, amikor jól ettem és jegyzetelem, hogy miket gondolok, miket érzek, DE ugyanakkor azt is mindig végiggondolom, hogy mi a célom, mit akarok. Iszonyatosan gyűlölöm az anorexiát, és nem akarom, hogy akármilyen közöm is legyen hozzá. És egyszerűen mindet,de mindent megakarok tenni, hogy amennyire csak lehet, szabad legyek. 170cm/37kg-ről indultam és irtó lassan, de elértem a 170cm/49kg-t ... de évek óta nem menstruálok... Várom a végét.. Ha kell akkor legyek 60kg de szabad.. É egészséges..
Szerintem van remény, és mindannyiunknak ebben kell hinnünk, mert különben minden értelmetlenné válik. Ez egy harc.. És más nem teszi meg helyettünk, így muszáj nekünk megtenni.. :( Hajrá Neked is.. Ha elég kitartó vagy, akkor győzöl! Ne add fel a gyógyulást. Tarts ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!