Lehetséges kigyógyulni az anorexiából egyedül?
Igen ! Hidd el mennu fog egyedül kigyogyultam belőle:)
Régen sosem ettem normalisan mára reggeli vacsora ebéd. Reggelim: natur joghurt eper/ vagy szendvics ebed főzelék fasírt/ hal+uborka paradicsom vacsi : abonett pari ubi csirkemell felvágot. Légy erős harc az egészség nem a csontsovanysag.
Igen, de valakivel meg kell beszélned, mert teljesen magadra hagyva nem megy. A súlyod pedig már veszélyes kategória, a 42 kiló nagyon kevés.
Az anorexia lényege nem az elcseszett étkezési szokás, hanem a testképzavar, vagyis az az érzés, hogy túl kövér vagy annak ellenére, hogy esetleg csont és bőr vagy már. Ezt kell megváltoztatni, ezen kell segíteni, és ezt egyedül nehéz, mert kell valaki, aki visszajelez, kell valaki, akivel el tudsz ezekről beszélgetni, és aki többet is tesz érted, mint hogy elmondja, hogy már elég sovány vagy. Én szivesen levelezek privátban, de nem biztos, hogy ez elég.
Hogyne lenne már veszélyes kategória a súlyod, ne hülyéskedj!
És még fogyni akarsz?
Neked az agyadban súlyos gondok vannak. Így biztosan nem fogsz kigyógyulni belőle, szóval felejtsd el, és inkább kérj segítséget.
Nekem sikerült, pedig én már 29 kg voltam 170cm-hez.
Senki sem segített. Írj privit. 22/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!