Létezhet az hogy nem bírja a szervezetem a vitaminokat?
Figyelt kérdés
"hónapja elkezdtem vitamint szedni(terhes vitamin+c vitamin) rá 2napra lebetegedtem,torokfájás,nátha,köhögés. 1hónapigszedtem végig beteg voltam. aztán abbahagytam,2nap múlva semmi bajom nem volt. nem szedtem vitamint 3hétig nem si volt semmi bajom. most 3napja újra szedek c vitamint d vitamint és terhes vitamint és megint érzem h beteg leszek,fáj a torkom,gyenge vagyok. lehetséges ez? volt már valaki így? ez már a sokadik alkalom hogy amikor vitamint szedek beteg leszek egyből2016. okt. 16. 19:39
1/7 anonim válasza:
Ez inkább véletlen egybeesés. Allergiás panaszok lehetnek szintetikus vitaminok mellett is,de az biztos,hogy a fertőzések nem ezért"kapnak el".
2/7 A kérdező kommentje:
de olyan fura hogy én szinte sosem vagyok beteg(nem szoktam vitaminokat szedni) de már sokadik alkalom hogy ahogy elkezdek valamilyen vitamint szedni egyből lebetegszem.
2016. okt. 16. 19:45
3/7 A kérdező kommentje:
allergiás nem vagyok semmire
2016. okt. 16. 19:46
4/7 anonim válasza:
A panaszaid nem is allergiára utalnak,hanem vírusos vagy bakteriális fertőzésre. Ezt pedig nem okoznak vitaminok. Miért szedsz tehesvitamint? Terhes vagy?
5/7 A kérdező kommentje:
nem csak szeretnénk babát és érdemes előtte 3hónappal elkezdeni szedni,azt mondta az orvosom
2016. okt. 16. 20:01
6/7 anonim válasza:
Valami miatt le van gyengülve az immunrendszered. Stressz,fáradtság,idegeskedés nincsenek mostanában?
7/7 A kérdező kommentje:
nincsen :/ semmivel sem vagyok stresszesebb mint pl 3-4hónapja. és beteg sem vagyok szinte sosem,csak mindig mikor vitamint kezdekszedni akkor betegszem le. érthetetlen számomra is :/
2016. okt. 16. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!