Károsodhatott valamennyire a szervezetem maradandóan?
Sbabakoromban elég sok probléma ért engem, és csak kíváncsi vagyok, lehet e bármilyen maradandó károsodás a szervezetemben.
Any mesélte, hogy 10 naposan miatt kórházha kerültem, mert nem kaptam levegőt. Valamikor babakorban sárgaságot kaptam. Majd 7 hónaposan meg vesegyulladást, ami ahhoz jutott, hogy csoda, hogy van hajam, és hogy a fogaim egészségesek, ugyanis a kezelés miatt nem nőtt zománc a fogamra. Ez is babakorban volt: kaptam egy szép tüdőgyulladást
Ezek a sorozatos megbetegedések következményeképpen fennál-e bárkinél valamilyen maradandó károsodás?
Pl ilyenekre gondoltam: látásprobléma, menszesz késése ill. Elmaradása, veseelégtelenség, rossz köröm stb..
(Mielőtt leirnátok, hogy nem vagytok orvosok)
Csak a véleményetelet kérdezem, hogy mondjuk 1-10-es skáláig mennyire tartjátok valószínünek a fentebb említettebbeket?
A válaszokat előre is köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!