Vajon károsodhatott a hallásom, vagy ez egy átlagos dolog?
22/F vagyok
Szoktam fejhallgatóval zenét hallgatni, igaz nem halkan, de nem is olyan hangosan, hogy a dobhártyám beszakad tőle. Tehát átlagos hangerőn, v kicsit hangosabban csak.
Nemrég észrevettem, hogy amikor hallgatok fejhallgatóval valamit, és jön egy hirtelen magasabb hang (akár csak beszédben), akkor mintha kicsit érzékenyebb lenne rá a fülem. Mármint így érzem.
Most meg mintha kicsit tompábban hallanék, bár ilyen már előfordult régebben, de még mindig nem múlt el.
Bár már mintha javult volna.
Mi lehet a gond?
Vagy most ilyenkor mi van? Tilos fejhallgatóval zenét hallgatni? :(
Károsodhatott a hallásom?
Nagyon vigyázz a füledre. Fejhallgatótól már több embernek lett fülzúgása akit ismerek vagy hallottam róla.
Ha érzékeny a füled, az kezdeti halláskárosodás jele. Ne várd meg amíg zúgni fog.
Utolsó vagyok. Nekem 2 éve zúg a fülem egy iskolai bulitól.
19
Első válaszoló!
Hogy érted, hogy használjon füldugót?
Tegye be a füldugót és arra rá a fejhallgatót?
Jó, ez az Alpine + fejhallgató nekem nem jött be. Mondjuk MSR7 tulajként ez várható is volt. Minden pici részlet elveszett, teljesen elmosódott az egész hangkép, maxra kellett venni a hangerőt úgy meg leszagatta a fejemet még füldugóval is.
Minden, ami az MSR7 jó tulajdonsága, az így elveszett :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!