Ez vajon mi lehet?
Figyelt kérdés
Gyakran előfordul főleg őszi, téli hónapokban, de simán előfordulhat nyáron, tavasszal. Szóval olyan h mondjuk felkelek reggel, és egész nap folyik az orrom, könnyezik a szemem (allergiára utaló tünetek) ám másnap mintha elvagtak volna, és semmi bajom. Illetve pl. Tesiorakon, szintén nem folyik. Vagy ha pl. Egyik nap reggel kijon es delután elmúlik, akkor masnap szintén elojon a tunet de csak delutanig. Ilyen 24 órás az egész. Mi ez??
15/L
2016. szept. 6. 21:38
1/4 anonim válasza:
Nyílván valamire allergiás vagy.
2/4 A kérdező kommentje:
De miért ilyen 24 órás? Az hogy lehet?
2016. szept. 6. 21:43
3/4 anonim válasza:
Nekem is ha otthon vagyok vagy mamámnál előjön az allergiám ami házipor poratka és az első nap sosencs bajom majd másnap úgy rámjön hogy nem kapok levegőt az orromon folyik a könnyem sőt még be is gyullad a szemem. Aztán ez kicsit elmúlik ha kimegyek az udvarra aztán este megint rámjön. Ez sajnos ilyen.
4/4 A kérdező kommentje:
Értem köszi :-)
2016. szept. 7. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!