Hónapok óta nem múló köhögés vajon mitől lehet?
Figyelt kérdés
Február óta köhögök és nem akar elmúlni . Úgy kezdődött ,hogy nagyon be volt dugulva az orrom és kicsit köhögtem Elmentem az ügyeletre ,hogy adjon valami gyógyszer rá. Kaptam egy antibiotikumot . Az nem használt és elmentem tüdőszűrésre ,de ott az orvos megnézte az eredményt és azt mondta ,hogy nem lát semmi rossz dolgot. Elküldött allergiavizsgálatra ,de ott nem voltam semmire allergiás. Aztán voltam fül orr gégészeten és ott azt mondta ,hogy piros a nyelőcsövem és a torkom ,lehet a sok gyógyszertől vagy savtól lehet. Kaptam tőle egy Gasztro beutalót ,de még nem volt időm elmenni. Vajon mitől lehet ez a köhögés? Valakinek volt már ilyen?2016. aug. 22. 12:37
1/2 anonim válasza:
Refluxtól is lehet állandó köhögés, menj el mielőbb gasztróenterológiai vizsgálatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!