Száraz köhögés, mellkasi és hát fájdalom. Volt már valaki ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
Szigeteltük a padlást üveggyapottal, de nem tettem fel maszkot. Azóta eltelt 1 hét, és száraz köhögés, mellkasi és háti fájdalom gyötör. Sokszor előfordul,hogy alig kapok levegőt(mintha asztmás lennék). Voltam orvosnál, meghallgatott, írt fel Paxirasolt(köptetőt). Nagyon félek,hogy valami nagy gáz van. Soha nem találkoztam ezelött üveggyapottal, csak most az 1x. Volt már valaki ilyen helyzetben? Ilyen tünetekkel?! Kérlek segítsetek, nagyon félek!2016. aug. 20. 18:29
1/3 A kérdező kommentje:
És azt mondta érdes a légzésem
2016. aug. 20. 18:34
2/3 anonim válasza:
az üveggyapot pici kis részecskéi bekerültek a tüdődbe ( olyan, mintha fahéjat vagy bármi más finom szemcsés anyagot tüdőztél volna le ... )
Ha az orvos is tudott erről, hogy mit is csináltál , akkor biztos hogy nincs komolyabb bajod, ha csak ennyit írt fel, viszont ha nem múlik a fájdalom, javaslom menj el mégegyszer.
3/3 anonim válasza:
Ha jól tudom, legalább 20 éve tilos azt a régifajta üveggyapotot használni, ami tüdőbetegséget okoz. Így valószínűleg te nem is kaphattál ettől betegséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!