Normális hogy ennyire elhúzódik a torokfájás, köhögés?
Figyelt kérdés
Több mint lassan két hete volt torokgyulladásom, hőemelkedéssel.
Nagyjából el is múlt, kivéve a torokfájás. Nem fáj egész nap, csak este és éjszaka.
Valamint a köhögés: elalvás előtt, és felkelés után, van hogy fél órán keresztül köhögök. Van hogy arra kelek. Van lepedék a torkomon amit fel is köhögök, de száraz köhögés ez szerintem.
Ez normális?
Háziorvosnál szerdán voltam, akkor elküldött tüdőröntgenre, ahol semmi nem látszott.
Szóval el tud így húzódni, kb két hete kezdődött?
2015. dec. 19. 11:24
1/9 anonim válasza:
Bizony el tud húzódni. Meleg kakukkfű tea segít a légutakat fertőtleníteni.
2/9 anonim válasza:
Oh elhúzódhat az akár 1 hónapig is.
3/9 A kérdező kommentje:
Zsálya, kamilla tea van itthon, azokat iszogattam eddig, akkor beújítok kakukkfűvel is, ha találok ma :)
köszi!
2015. dec. 19. 11:47
4/9 anonim válasza:
Szerintem ne hagyd annyiban, én sem tudtam kijon is egy köhögés bol antibiotikum lett a vege
5/9 anonim válasza:
Menj el a gégészetre,lehet hogy gégegyulladásod van,attól köhögsz.A háziorvos csak a torkod,manduláid látja.A gégész,megtükrözi a gégéd is.Nekem már sokszor csinálták,nem kellemes,de ki lehet bírni...olyan öklendezős.
6/9 A kérdező kommentje:
Holnapra kaptam is időpontot gégészetre, köszi a választ!
2015. dec. 22. 19:21
7/9 anonim válasza:
Írd meg mit mondtak a gégészeten!
8/9 A kérdező kommentje:
Gégémet nem vizsgálta meg végül, torkom azóta is piros, az húzódott el az doktor úr szerint, fertőzés.
2015. dec. 23. 11:29
9/9 anonim válasza:
Lehet,hogy torokfertôzés,de a köhögés miatt megnézhette volna a gégédet is.Nekem mindig csinálnak gégetükrözést is ha odamegyek.Tegyél fel egy képet a torkodról.Hány éves vagy?Megvannak a manduláid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!