Hogyan lehetne feloldani a hurutot?
Figyelt kérdés
Letapadt a hurut a torkomban, ami különösen rossz, mert nagyon fáj a torkom, biztosan torokgyulladás...de a hurut viszont nem jön fel semmivel, hanem félúton megakad és irritáló, nem múló hányingerem van az ízétől és attól hogy ingerli a torkom. Citromos mézes teát is ittam már, ittam citromlevet, ettem mézet, használtam sós vizes párologtatós maszkot is, de semmivel nem lett jobb, nem tudom felköhögni a cuccot, hányni viszont nagyon nem akarok tőle. Mit tehetnék?2015. ápr. 14. 22:07
1/4 anonim válasza:
Kakukkfű tea, esetleg az édesgyökeres változata, ami hurutoldó teakeverékként kapható.
2/4 anonim válasza:
Nekem gyerekkorom óta a lándzsás útifű szirup válik be maximálisan. 1-2 óra után már érezni áldásos hatását.
Konkrétan ez: [link]
3/4 anonim válasza:
Ez van nekem is, Elixirum thymi köptető segített oldani a sűrű nyákot, most eszem a második üveggel, már fel tudom köhögni könnyedén.
Torkom is fájt, sós vizes gargalizálás (napi 3szor) segített, torokfájásom elmúlt tőle, és sok cukrot szopogattam, halls, negro, citromos orbit.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Igyekszem most már meggyógyulni végre...
2015. ápr. 15. 18:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!