Mitől köhögök fel barna hurutot cigi után?
Figyelt kérdés
Cigi után köhögtem hurutosat, és zsepibe köptem. De volt benne ilyen barna cucc. Az mitől lehet? Máskor nem tudom hogy van-e ilyen, de majd kipróbálom, hogy sok ideig nem gyujtok rá, akkor lesz-e valami. Mert miután felköhögtem, azután nem volt ilyen hurutos köhögés ha pl. 1 órával később köhögtem így cigi után. Hozzátenném, hogy 4 éve dohányom napi fél doboz kb. és 16 éves vagyok amire természetesen nem vagyok büszke.#Dohányzás-Hurut
2015. jan. 31. 00:01
1/10 anonim válasza:
Az a katrany ami a cigiben van. Ha igy folytatod akkor egy reggel a tudod darabjait fogod kikopkodni, hajra!
2/10 anonim válasza:
Sajnos nem sima dohány van a cigiben, mérgeket is adagolnak hozzá, hogy hulljon a nép. Ezért nem szabad cigizni.
150 évvel ezelőtt a pampákon sodorhattál volna magadnak, semmi bajod nem lenne tőle.
4/10 anonim válasza:
Milyen érzés farkasszemet nézni a halállal?
5/10 A kérdező kommentje:
Jo, szoval akkor katranyt kohogok fel?
2015. jan. 31. 12:23
6/10 szamo77db válasza:
Nem tudom, mit köhögsz fel, de jót nem jelent, az biztos. Az meg külön őrület, hogy ha jól számolom, 12 évesen kezdtél cigizni! Abba kéne hagyni, míg nem késő!
7/10 A kérdező kommentje:
Igen tudom mar keveset cigizek es fokozatosan szokok le ma 5 szal volt, holnap 3-ra viszem le es vege:)
2015. jan. 31. 20:24
8/10 A kérdező kommentje:
Ja, es ma nem volt olyan hurutom:)
2015. jan. 31. 20:26
9/10 anonim válasza:
Ha végleg abbahagyod, hiányozni fog; legyen nálad mindig rágó, hogy legyen mit betenned a szádba - vagy Tic-tac, fogpiszkáló, bármi, amit rágcsálhatol.:)
10/10 A kérdező kommentje:
Koszonom a tanacsot, eszben tartom:))
2015. febr. 1. 03:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!