Emésztési problémák. Mit csináljak?
Szia!
Nekem a reggeli hasmenésen a tartós probiotikum kúra illetve a tej elhagyása segített (laktózmentes vagy növényi tejjel iszom a kávét, nem vagyok laktózérzékeny, joghurttól stb. semmi bajom, de a sima tejtől bajom van).
Én a Lopédiumot javaslom, az igen jó ellenszere a hasmarsnak. Nekem is bevált, amikor hirtelen rámjött, a te esetedben is működhet.
Egy orvosi vizsgálatot is megejtenék ám a helyedbe. A tartós, visszatérő (krónikus) hasmenés nem tréfadolog,állhat mögötte komolyabb baj is: coeliakia, giardiasis, Crohn-betegség, vagy akár colitis. Érdemes letisztázni hogy ilyenekről nincs szó.
Az étrendedet neked kell beállítanod.Minden amit meg tudsz emészteni,és jól érzed magad tőle,az a táplálék
Ami csak felpuffaszt,vagy hasmenést,szorulást okoz kerülendő.Még akkor is ha az akedvenced.Nem beszélve
a böjtről amit heti egyszer gyümölcsnappal kellene
elvégezni.Nincs már aszervezetnek toleranciája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!