Emésztési problémák. Nagyon súlyos?
Hetente max egyszer kell wc-znem.Nemtudom hogy az étrendem miatt van-e.Elég sokat eszek, és nem tudom beosztani az étrendem. Folyadékot sem iszok sokat mert ahol élek nem lehet szénsavmentes vizet kapni. Néha házi tejet iszok vagy teát.
Nagyon sokat stresszelek, bár nem hiszem hogy ez befolyásolná.
Fájdalmat nem szoktam érezni.
20/L
Köszönöm a választ, igyekszek igy is változatosan táplálkozni amennyire lehet
És azt elfelejtettem irni,hogi menstruációs zavaraim is vannak, 18-21 naponta jön meg. Összefügghet a kettö?
Nemcssk palackozott vizet lehet inni, hanem csapvizet is (ha iható). A felforralt csapízből meg teákat lehet készíteni (akár gyümölcsteát is). Nagyon sok emészthetetlen növényi rostot kell elfogyasztani főtt cékla, savanyúkáposzta, sokféleképp elkészíthető káposztasaláta formájában.
A vastagbélben felhalmozódó béltartalom fokozatosan kitágítja a bélfalat, amin nagy tágult részek kezdenek kialakulni. Ennek során évek alatt elvékonyodik a vastagbél fala, ahol fekélyes területek képződhetnek, esetleg súlyos következményeket okozva. Ezért kell szigorúan törekedni a rendszeres napi széklet biztosítására.
köszönöm a választ.
Savanyúkáposzta és cékla gyakran szerepel az étrendemben és sokféle saláta.
A csapviz sárga,rozsdás - ihatatlan, és szerintem fözni is veszélyes vele, de sajnos muszáj ezt használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!