Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ki lehet gyogyulni a pánikbete...

Ki lehet gyogyulni a pánikbetegségből, ha igen hogyan?

Figyelt kérdés

2016. aug. 31. 19:15
 1/4 homo ludensz ***** válasza:

A pánikbetegségnek számtalan megnyilvánulási formája van. Ki ettől ki attól pánikol és természetesen kerüli az adott szituációt ami ezt kiválhatja.

Kicsit részletezd akkor biztosan tudunk rá legalább valami tanácsot adni.

2016. aug. 31. 19:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia ! En is panikbeteg vagyok , de lassan kezdem lekuzdeni pedig mar evek ota gyotor ez a betegseg. En sokat olvastam errol , es rajottem , hogy minden ami velem tortenik azt csak az agyam jatsza le , probalj meg erosen arra gondolni , hogy semmi abszolut semmi nem tortenhet veled mert mindez csak a kepbzeleted szulemenye , tudom nehez lesz de sikerrel jarhatsz . Fel a fejjel !
2016. aug. 31. 19:22
 3/4 anonim ***** válasza:
A pánikbetegségi orvossal, gyógyszerrel való leküzdésének az ideje 3-6 hónap. Ehhez képest amit magadban kidolgoztál már évek óta tart, ez nem egy nagy siker..
2016. aug. 31. 19:26
 4/4 A kérdező kommentje:
Eddig sosem voltam panik beteg, de 2 hete jottunk meg a nyaralasbol (belfold) azota szedulok ha setalok,ulok, csak ugy ramtor, bizonytalan vagyok, remegnek a vegtagjaim es mar elegem van, megakarok gyogyulni :(
2016. aug. 31. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!