Viszket az egész testem, mitől lehet?
Sziasztok. Már hónapok óta viszket az egész testem, nincsenek kiütéseim, szinte semmi tünet.
Az egész hónapokkal ezelőtt kezdődött a comb és fenék közti találkozásból indult ki, aztán kezdett viszketni a combom is és lassan az egész testem. Egyedül a kézfejem és a lábfejem nem viszketett. Aztán úgy egy hónapja a kezemen, az újjaim között kis átlátszó/színtelen pöttyök jelentek meg, ezek nagyon viszkettek, kinyomtam a nagyját és valami folyadék jött ki belőle. Lehet köze a testemen levő tünet nélküli viszketésnek? Voltam bőrgyógyásznál kétszer, Ő se tudja mi bajom van, csinált labor vizsgálatot, a vér eredményeim jók lettek.
Tudtok segíteni szerintetek mi lehet? Mit kellene tennem?
Előre is köszi a normális válaszokat!
Nem váltottam mosószert, ugyanezeket a kérdéseket az orvos is feltette, iszok vizet, még többet is mint az átlag ember.
Ma bekentem magam benzil benzoát kenőccsel 3 napig reggel este fogom kenni magam, ha valami rüh vagy atka lenne, akkor ez segíteni fog állítólag. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!