Az a kérdesem lenne, hogy a bőrömön (általában melegre) ilyen kiütés jön ki, ami megduzzad és viszket! Mi lehet ez? Egész testen!
Szia.
Gondolom nem tőllem hallod először de ilyenkor álltalában a szervezetben felgyülemlik a rengeteg salak anyag a rengeteg méreg amit a bolti érlelt kajákból viszünk be a szervezetünkbe!
Egy méregtelenítés szerintem megoldaná a gondodat!
Mindösszesen 9 napot vesz igénybe és a 9 nap után ki leszel cserélve.
Bager69!
Le tunád írni a méregtelenítő kúra receptedet?
Nekem kb 1 hónapja szinte minden este csalánkiütésekkel van kidekorálva mindkét lábam, a kézfejemen és a tenyeremen szokott piros viszkető duzanat lenni(néha a jeggyűrűm sem jön le az ujjamról úgy bedagad) és most a bokámon találtam duzzanatot, mintha bevágtam volna vhová, pedig nem. Piros és nyomásra fáj. Tegnapelőtt a felsőajkam dagadt virsliméretűre a szemem alatt meg vizenyős lett. Az kálciummal lelohadt, de nagyon gáz volt.
Voltam dokinál, de még nincs eredmény. Én már bármit kipróbálok, ami vkinél már bevált. Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!