Meg fogok halni?
Két hete vágtam a lábkörmöm és megszúrtam a lábujjam az ollóval a körmöm mellett. Persze egyből kivéreztettem, mivel nem volt tiszta a lábam (úgy nem volt tiszta, hogy fürdés előtt voltam) Előtte kint mászkáltam papucsban.
Azt mondták nem kell tetanuszt kapnom, mert nem érintkezett földdel vagy ürülékkel az olló... De azóta ezen agyalok, hogy mivan ha mégsem volt tiszta, hisz a körmömet vágtam és előtte kint voltam, a kutyám is néha rálép a lábamra :( és hogy a kivéreztetés nem volt elég (+később Betadine)
Félek, hogy mégis tetanuszos lettem mert olvasgattam a tüneteket és egy hete hátul görcsöl a fejem és fáj a nyakam :( sok helyen írták, hogy ez az első tünetek egyike. Mit csináljak?
Jézus, ne parázz már ennyire. Kicsit túltolod a hipochonderkedést. :D
Nem lesz semmi bajod, de ha megnyugtat, menj el orvoshoz (sebészet vagy háziorvos). :)
Miért lennék hülye? Megszúrtam magam, nem kaptam tetanusz oltást és most a fellépő tünetek miatt aggódom, hogy lehet kellett volna az oltás. Ettől ijedtem meg, mivel a tetanus elég komoly dolog.
A segítő válaszokat köszönöm, lehet hogy a monitor miatt fáj, és a seb nincs belilulva meg semmi baja nincs, mert már nincs meg, de attól még bennem lehet a baktérium..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!