19 évesen rosszindulatú daganat, még fogok halni?
(A sajnálkozástól kíméljetek, mert nem segít)
2 hét múlva érettségiznék, tovább akartam tanulni. A héten kiderült, hogy egy 4 centis rákos csomó van a hátamban. Magyaráznak mindenfélét a kemóról, de még egy emberről sem hallottam, aki ezt túlélte volna. Mi a francot csináljak, én egyetemre akarok menni, nem egy koporsóban szétrohadni.
tanulj és kemozol.
legrosszabban esetben pár hónapod van.
jó esetben még sok éved, akár 20 is.
De mivel fiatal vagy és ügye az orvostudomány über hiperszuper hi-tech, akár meg is gyógyulhatsz és kész.
Sportolsz?
A lapockánál van a csomó?
A gerincen mellet
Sportoltam, egy fél éve hagytam abba az úszást
Műteni lehet, de nem biztos, hogy egészen ki lehet venni, mert rossz helyen van.
Áttét nincs, de találtak egy másik csomót a térdemben, viszont az jóindulatú.
Tejfalussy Andrásnak van egy hatékony rákgyógymódja, az a lényeg, hogy desztilláltvizet kell inni, és napi minimum 20-25g káliumtól mentes tiszta sót kell enni.
A kemó meg szerintem veszélyes(én az ellenségemnek se ajánlanám a hagyományos rákgyógymódokat), én amióta tiszta sót fogyasztok azóta nem lepedékes a nyelvem.
Mert ugye egyes feltételezések szerint a rák valójában candida, ami a fehér lepedéket létrehozza a nyelven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!