19 évesen rosszindulatú daganat, még fogok halni?
(A sajnálkozástól kíméljetek, mert nem segít)
2 hét múlva érettségiznék, tovább akartam tanulni. A héten kiderült, hogy egy 4 centis rákos csomó van a hátamban. Magyaráznak mindenfélét a kemóról, de még egy emberről sem hallottam, aki ezt túlélte volna. Mi a francot csináljak, én egyetemre akarok menni, nem egy koporsóban szétrohadni.
Minden lehetőséget meg kell ragadni !!! Akár a kemot is ...
Volt egy fiatal nő ismerősöm aki élből elutasìtotta ...aztán mikor a baj súlyosbodott már élt volna vele .. de akkorra menthetetlen volt .
Te nagyon fiatal vagy , jók a kilátások ...tanulj. ..😉addig se negatív dolgokon agyalsz .A gyógyulásra összpontosìts !!!!
Nagyon szurkolok! !!!
A kemot tuleled, bizt.. en epp kilenc adagot kaptam, meg van harom, es okes vagyok. Es valoszinuleg meg is gyogyulok. Hat nehanyszor nem fogsz tudni sulizni, de ha jol viseled a kemot (es nagyon sokan jol viselik) akkor nem fogsz tul sokat hianyozni
Te is meg fogsz gyogyulni, a fiatal szervezet elony
Unokatesómnak babakorában találtak daganatot a szíve mellett, úgy gondolták, max kamasz koráig él. Most 31 éves, jól sikerült az operáció és kezelések.
Mi a diagnózisod? Biztos hogy rosszindulatú? Ne add fel, folytasd a tanulást, kösd le magad tanulással, kirándulással, bármivel, ami örömet okoz. A kezelésekre menj el, kitartás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!