19 évesen rosszindulatú daganat, még fogok halni?
(A sajnálkozástól kíméljetek, mert nem segít)
2 hét múlva érettségiznék, tovább akartam tanulni. A héten kiderült, hogy egy 4 centis rákos csomó van a hátamban. Magyaráznak mindenfélét a kemóról, de még egy emberről sem hallottam, aki ezt túlélte volna. Mi a francot csináljak, én egyetemre akarok menni, nem egy koporsóban szétrohadni.
Sziasztok!
Köszi mindent, egészen jól vagyok már :) Tavaly kétszer műtöttek, meg kaptam kemót is, az egyetemet is elkezdtem, csak egyéni tanrenddel (nem kellett bejárnom, csak beadandóakat írni meg vizsgázni). Szeptembertől már nem kérek egyéni tanrendet, megyek nappalira :D
Egyelőre úgy néz ki, hogy teljesen meg fogok gyógyulni, a kemó volt a legrosszabb része az egésznek, de azt is viszonylag könnyen megúsztam, a hajam sem hullott csomókban, meg annyira nem is éreztem magam rosszul, mint amilyen rémtörténeteket hallottam már erről. Egyedül a bőröm az, amit teljesen kicsinált a kemoterápia, most is itt a nyár, és úgy kell kerülnöm a napot, mint egy vámpírnak :( De összességében jól vagyok :)
Sziasztok!
Érdekelne, mi a helyzet! Jól vagy? Meggyógyultál? :) Ugyan eltelt pár év azóta, de remélem válaszol a kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!