Meg fogok halni?
Fáj a combcsontom már egy ideje, kb 1 hónapja.
Először tomnpán fájt a közepe, de pár napja másképp fáj, és inkább a térdemnél, és fekekemnél lévő izületi része, élesebben, és nagyon gyakran. 2-3 napja kicsit betegnek is érzem magam, mint pl mint mikor meg vagyok fázva, csak éppenséggel semmi bajom a rosszulléten kívül. Akkor is fáj, ha megnyomom a térdem fölött 5-10 centivel, a belső oldalát.
Ezt megelőzte egy kb 1-2 hetes csípő, derékfájdalom, majd utána jelentkezett a combcsont fájdalom.
Mi lenne ez, leukémia? Azt olvastam gyakran jelentkezik lábfájdalommal, combcsont fájdalommal, és levertséggel, sápadtsággal. A szüleimnek szóltam, holnap kérnek nekem laborvizsgáltaot.
Nagyon félek, mire számíthatok, szerintetek mi lehet?
17/f
NEM fogsz meghalni. Egyszerűen növekszel, és tele vagy kétségekkel.
Neked pszichológus kell, nem vagy beteg, 80 évig fogsz élni. Semmi bajod nincs, csak kamasz vagy.
Köszönöm nektek, csak nagyon megijedtem, mert összeolvastam mindenféle történetet.
Volt akinél csípő vagy derékfájdalmai voltak amikor kezdődött, ezért félek most nagyon.
Természetesen meg fogsz halni, mint mindenki.
Felfázás, növekedés, izomláz stb. sokkal valószínűbb.
Igen, meg fogsz halni.
Ugyanis: az élet nemi úzon terjedő HALÁLOS betegség.
Ha így haladsz, nem okosan fogsz meghalni, meert ahelyett, hogy dokihoz mennél itt kérsz bátorítást a (feltehetően jószándékú, de hozzá nem értő) kommentelőktől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!