Lehet leukemias lennék?
Figyelt kérdés
Véraláfutasos foltok jottek ki rajtam,nem emlekszem,hogy beutottem volna :(
Semmi mas tunetem nincs,jol erzem magam. Csak a veralafutas foltjaim vannak
2016. júl. 2. 09:13
3/8 anonim válasza:
Szia,milyenek a foltjaid?Nekemn ugyan ez van,nekem apró lila pöttyök.
4/8 A kérdező kommentje:
Apro lila pottyok de van benne olyan resz is ami ugy egy nagyobb lila folt
2016. júl. 3. 21:11
5/8 anonim válasza:
Ezeket tényleg okozhatja alacsony trombocitaszám, de annak ezer féle oka lehet, nem csak a leukémia.
6/8 anonim válasza:
Milyen okai lehetnek,megkérdezhetem?Nekem ugyan ez van,egyk elmúlik,jön másik.Gondoltam a meleg miatt is lehet?
7/8 anonim válasza:
A meleg pont nem szerintem. De a leukémián át az egyes csontvelőt érintő megbetegedéseken keresztül az ITP-ig(ennek is több oka lehet) bármi állhat a háttérben. Jó lenne ezért kivizsgáltatni magad! Azt se biztos, hogy az alacsony trombocitaszám miatt van,egyéb ok is állhat a vérzékenység hátterében.
8/8 A kérdező kommentje:
Azota voltam vervetelen es ott kiderult,hogy nem vagyok leukemias. Csak egy szimpla utes,melyrol elfeledkeztem :)
2016. júl. 8. 19:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!