Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lehet, hogy leukémiás vagyok?

Lehet, hogy leukémiás vagyok?

Figyelt kérdés

Pár hete fáj a combcsontom, derekam, térdkalácsom, és vállizületem. Emellett 2-3 lépés megtétele után légszomjam lesz. Eddig egyáltalán nem volt így, a lábam és vállam pedig semmilyen sérülés nem érte, nem is húztam meg.

Vérvételem kb 1 hónapja volt, amin mindent renben találtak.

2016. ápr. 12. 18:36
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Inkább hipochonder lehetsz. Olvastál valahol leukémiás tünetekről?
2016. ápr. 12. 18:43
 2/8 A kérdező kommentje:

Nem.

csak rákerestem, hogy mitől fájhat az egész combom, vállam.

Ahogy arra is, hogy miért van folyton légszomjam, és mivel nagyjából egyszerre jelent meg ez a kettő, kissé kezdek aggódni miatta.

2016. ápr. 12. 18:45
 3/8 anonim ***** válasza:
Menj tüdőgondozóba, a légszomj mögött asztma vagy allergia is állhat. Ha a vérképed rendben volt, nem lehetsz leukémiás.
2016. ápr. 12. 19:26
 4/8 A kérdező kommentje:

Hát csak én azt olvastam, hogy nagyon gyorsan és hirtelen alakul ki.

1 hónap alatt pedig szerintem simán kialakulhatott :/

2016. ápr. 12. 19:43
 5/8 anonim ***** válasza:
Már csak a saját megnyugtatásod miatt is orvoshoz kellene menned, főleg a légszomjat kellene kivizsgálni. Most virágoznak a fák, elképzelhető, hogy valamire allergiás lettél.
2016. ápr. 12. 20:46
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is allergiás lehetsz valami virágra. Kérj egy teljes labort és egy allergiavizsgálatot. Ha ennyire aggódsz, akkor menj el egy maszek laborba, 24 órán belül kezedben az eredmény néhány ezer forint ellenében. Azért a leukémia nem gyakori, fölösleges ennyire parázni kelljen miatta. A légszomj miatt egy tüdőröntgen , és utána automatikusan megnézik a tüdőkapacitásodat is, tök ingyen egy sztk-ban. Hány éves vagy?
2016. ápr. 13. 10:46
 7/8 A kérdező kommentje:
19.
2016. ápr. 13. 11:14
 8/8 anonim ***** válasza:

Egyrészt a leukémiának rengeteg típusa van, olyan is, amivel évtizedekig együtt élhetsz szinte tünetmentesen, és olyan is, amibe egy éven belül belehalhatsz.

Másrészt a légszomj és a fájdalom is rengeteg más dolog tünete lehet, és ezek még csak nem is a leggyakoribb leukémiás tünetek. Ezek inkább stressztünetek, főleg ha a vérkép is normális. Ha már pár hete megvannak ezek a tüneteid, akkor az 1 hónappal ezelőtti vérképnek már ki kellett volna mutatnia valami eltérést, ha leukémiás lennél.

2016. ápr. 13. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!