Szerintem leukémiás vagyok. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A leukémia nagyon sok tünete igaz rám, kivéve a bevérzések a bőrön. Kínzó csontfájdalom, fáradékonyság, gyakori láz, mindenem ropog és lehajolni nem tudok mert belenyilal a gerincembe a fájdalom, gyakori izzadás, alvászavar (esténként vagy 4szer felkelek arra hogy kiver a víz és fájnak a csontjaim. Nem merek orvoshoz menni, mert ha kiderülne akkor én belehalnék:'(2015. márc. 26. 20:30
1/7 anonim válasza:
Minél inkább halogatod annál inkább kisebb lesz az esélyed a gyógyulásra. Ha meg nem vagy beteg hamar túl leszel rajta.
2/7 anonim válasza:
Ha valóban beteg vagy, akkor úgyis belehalhatsz. Nem volna jobb orvoshoz menni öndiagnózis helyett? Ha nem tudtad volna, elég sok betegséget tudnak gyógyítani, vagy legalább is szinten tartani.
3/7 szamo77db válasza:
Érzem, hogy nagyon szenvedsz. Kellene csináltatni egy alapos laborvizsgálatot (úgy hívják: nagy rutin). Utána sokkal többet tudnál, mint így. Nem tudok ennél jobbat ajánlani neked.
4/7 anonim válasza:
Ezért ne diagnosztizálj soha netről...a tüneteid bármilyen más betegségre is igazak, pl immungyengeség párosul rossz ággyal.
5/7 anonim válasza:
beöntést neki!
vagy nem, inkább menjen el orvoshoz kivizsgáltatni magát!
aztán kapjon egy beöntést!
6/7 anonim válasza:
Régen egyik tanárom hetekig rettegett, hogy agydaganata van, mert ő szeirnte az internetes leírások alapján minden ráillett. Aztán kiderült, hogy csak szemüveg kell neki..
7/7 anonim válasza:
Menj nyugodtan orvoshoz, ő csak segíteni fog, nem kell tőle félni! Nem biztos, hogy ez pont leukémia, mert több betegségre is utalhatnak ezek a jelek. De ha esetleg leukémiás lennél, ne keseredj el, a leukémia már igazán jól gyógyítható! Kitartás, és jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!