Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szerintem leukémiás vagyok....

Szerintem leukémiás vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A leukémia nagyon sok tünete igaz rám, kivéve a bevérzések a bőrön. Kínzó csontfájdalom, fáradékonyság, gyakori láz, mindenem ropog és lehajolni nem tudok mert belenyilal a gerincembe a fájdalom, gyakori izzadás, alvászavar (esténként vagy 4szer felkelek arra hogy kiver a víz és fájnak a csontjaim. Nem merek orvoshoz menni, mert ha kiderülne akkor én belehalnék:'(

2015. márc. 26. 20:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Minél inkább halogatod annál inkább kisebb lesz az esélyed a gyógyulásra. Ha meg nem vagy beteg hamar túl leszel rajta.
2015. márc. 26. 20:35
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha valóban beteg vagy, akkor úgyis belehalhatsz. Nem volna jobb orvoshoz menni öndiagnózis helyett? Ha nem tudtad volna, elég sok betegséget tudnak gyógyítani, vagy legalább is szinten tartani.
2015. márc. 26. 20:39
 3/7 szamo77db ***** válasza:
Érzem, hogy nagyon szenvedsz. Kellene csináltatni egy alapos laborvizsgálatot (úgy hívják: nagy rutin). Utána sokkal többet tudnál, mint így. Nem tudok ennél jobbat ajánlani neked.
2015. márc. 26. 20:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Ezért ne diagnosztizálj soha netről...a tüneteid bármilyen más betegségre is igazak, pl immungyengeség párosul rossz ággyal.
2015. márc. 26. 21:13
 5/7 anonim ***** válasza:
44%

beöntést neki!

vagy nem, inkább menjen el orvoshoz kivizsgáltatni magát!

aztán kapjon egy beöntést!

2015. márc. 26. 22:04
 6/7 anonim ***** válasza:
89%
Régen egyik tanárom hetekig rettegett, hogy agydaganata van, mert ő szeirnte az internetes leírások alapján minden ráillett. Aztán kiderült, hogy csak szemüveg kell neki..
2015. márc. 28. 02:15
 7/7 anonim válasza:
Menj nyugodtan orvoshoz, ő csak segíteni fog, nem kell tőle félni! Nem biztos, hogy ez pont leukémia, mert több betegségre is utalhatnak ezek a jelek. De ha esetleg leukémiás lennél, ne keseredj el, a leukémia már igazán jól gyógyítható! Kitartás, és jobbulást!
2015. aug. 9. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!