Leukémiás lennék? Vagy esetleg ez más milyen daganat?
Sziasztok!
Van a lágyékomban 2 nyirokcsomó,kaptam rá gyógyszert de nem múlik el,csináltattam ettől függetlenül egy vérképet a fehérvérsejtszámom 7.81 lett (10.00 a megengedett).A combcsontom pedig állandóan ki-be kattan.
Lehet ez a leukémia első jele?
Nincs lázam,se fogyás,semmi hasonló.A combcsontom néha már fáj,de csak miután kattan 1 nagyot.
Köszönöm
22/L
Nem szabad mindjárt a legrosszabbra gondolni. Én nem vagyok orvos, de a fehérvérsejtszámod "szerintem" csak egy enyhe gyulladásra utal.Ha a kapott gyógyszer nem használt, menj vissza az orvosodhoz, biztos kapsz másikat és reméljük, hogy
az hamarosan használni fog. Jobbulást Kívánok!
Köszönöm!
Elnézek az ortopédia felé is,ez nem normális,hogy állandóan kattog a combcsontom,a nyirokcsomókból pedig lyphomára következtetek:S
Igen,hipochonder vagyok,mindig a daganat az első gondolatom akármilyen tünetnél.
A nyirokcsomók a lágyékomban pedig nagyon felidegesítenek,félek,lymphoma áll mögöttük.Néha keményebbnek érzem,vagy többnek,aztán megint puhábbnak,mozdíthatónak és csak kettőnek.
Péntekre rendelt vissza a doki.
Köszönöm a hozzászólást,azért valamennyire sikerült megnyugodnom:)
Korházi dolgozó vagyok!
Drága ...ne hidd,hogy az vagy ...a leukémia első jelei:gyakori orrvérzés,betegségekből nehezebb felépülés és a sántítás!
Én javaslok neked egy rtg. felvételt! A fehérvérsejt számosd jó!
szia
Köszönöm Neked is:)
És remélem nem is lymphoma:S
Jól tudom,hogy az is vérképzéssel kapcsolatos betegséG?
Bízom benne,hogy a fehérvérsejtszám arra vonatkozólag is mutatott volna valamit ha esetleg az a baj.
Csak,hogy megnyugtassalak(az utóbbi korházi dolgozó vagyok)Ha 2 hét múlva is ilyen makacs tüneteid vannak akkor menjj el egy haematológiai vizsgálatra!
Itt egy link,hogy kicsit megnyugodj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!