Valami baj van a fejemmel?
Kb.2 éve volt agyrázkódásom, de az akkori röntgen szerint semmi kárt nem okozott a fejemben.
Viszont pár hónappal utána furcsa "rohamaim" voltak, az első 5 hónappal utána volt, amikor bementünk egy üzletbe és átjárt azt az érzést amit agyrázródásnál, tudtam ki vagyok de mintha víz alól néztem volna mindent, minden tompa volt, azt hittem álmodom.Emlékszem hogy nagyon megijedtem mert nem értettem hogy anya miért kérdezgezi ennyire hogy milyen péksütit kérek, miért kéne válaszolnom, úgyis csak álmodom.Aztán fáradt lettem és szédülni kezdtem, és borzalmasan megijedtem mert tudtam hogy nem álmodom ha elálmosodtam és pont ez volt a baj, nem tudtam tisztán gondolkodni.Emlékszem arra a napra, mikor kijutottunk a boltból(vagyis kivitt anya, nekem akkor minden összemosódott) elkezdtem sírni, nagyon féltem hogy úgy marad a fejem.Onnantól kezdve a 2 év alatt maximun 4-szer fordult még elő ennyire durván, és minden egyes nap egy kicsit érzem.Főleg reggel erősebb, amikor iskolába megyek és át kell vágni a tömegen.Többször is volt már hogy meg kellett állnom félúton hogy nekitámaszkodjak az épületnek és csukott szemmel lenyugodjon a fejem, mert borzalmas erővel tört rám ez a szédüléses érzés.De az a durva hogy mégsem szédülök(van olyan is, de ritkán) inkább kavarog minden, mintha tényleg csak álmodnék.
Aztán ez kb.fél éve elmúlt, viszont helyette jött az, hogy most keverem a betűket/szavakat, néha beszédben de főleg írásban.Először amikor ezt tapasztaltam csak annyi volt a gond hogy például a p-t a b-vel cseréltem, kihagytam vagy egyel több betűt írtam, ilyenek, de ezeket csak néha.Most viszont ritka az olyan mondatom amiben nem cserélek fel szavakat/betűket, pedig oda szoktam figyelni, már amennyire tudok diktálásnál amikor gyorsan kell írni.Itthon mondjuk nyugodtabb környezetben ritkábban hibázok ennyit.
Viszont arra is gondoltam hogy ebben a szédülős időszakomban, amit általávan az váltott ki belőlem amikor tömegben voltam elég elzárkózottan éltem, folyton csak olvastam, és pont ezért minél több idő telt el anélkül hogy a családomon meg közeli ismerősökön kívül mást is láttam volna, annál rosszabb volt ez az egész amikor tömegbe kerültem, például egy boltba.De akkor sem múlt el ha hazamentem, ilyenkor egész nap éreztem azt az érzést.
Szóval mi van ha ez okozta? Mert miután túl voltam ezen a korszakon és újra elkezdtem ide-oda járkálni a barataimmal, meg zsúfoltabb helyekre már sokkal gyengébben meg ritkábban szoktam érezni.
Max akkor rossz ha mozgok, mondjuk futok hosszú ideig, az még ki tudja váltani.
Egyébként voltam orvosnál, az első alkalom után egyből oda mentünk és megvizsgáltak, vettek rengeteg vért is, azt mondták nagyjából rendben vagyok, nem értik miért volt ez.
16/l
Tényleg? Jaj, szegény:(
Rákerestem és tényleg hasonlít az epilepszia enyhébb szakaszára.
Hol kell ezt kivizsgáltatni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!