SoulHunter66 kérdése:
Szerintetek mi baj van a fejemmel, szükségem van-e valamilyen orvosi segítségre?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az a bajom hogy kezdek elég sok olyan tünetet felfedezni magamon, amik pszichopata jellemre utalnak. Gyakran gondolatban levezetem ahogy a ,,szeretteimet'' részlet gazdagon megölöm, és sokszor kapom magamat azon hogy ha valaki felidegesít rögtön magam előtt látom vagy felakaszva vagy valami brutális módon megölve. A pirománia is jelen van az életemben és már kiskorom óta gyakran téptem ki a szárnyait, lábait bogaraknak és egyéb állatokat is öltem már meg. Abnormálisan imádom a horror filmeket és sok sorozat gyilkosért szinte már rajongok. Ezen kívül rendkívül zárkózott vagyok, és néha kényszeres hazudozáson kapom magam. Szóval csak annyit szeretnék tudni hogy ez mennyire súlyos szerintetek és hogy szükségem van-e pszichológusra?2014. júl. 5. 18:08
1/9 anonim válasza:
igen mindenképp kéne mert ez nem normális. A normális lelkületű embernek eszébe nem jutnak ilyen dolgok.
2/9 Különlegescsajszi válasza:
Na,ha már ilyen fóbiás vagy ronts be egy bankba,oszt foszd ki,elzárnak vagy 20 évre,(ha nincs mákod még többet kapsz:D),oszt egyből kussba leszel,akkor garantált,hogy észhez térsz!:D :D Na,viccet félretéve nem mondok semmit,hogy normális-e vagy sem:) , de mindenképp menj el dokihoz! Hali.
3/9 anonim válasza:
Nincs annyi pszichopata a világon, mint amennyien annak akarják tudni magukat. Kinövöd.
4/9 anonim válasza:
Ha pszichopata lennél, nem gondolnád magadról. Azt hinnéd teljesen rendben van az elméd. Csak túl élénk a fantáziád.
5/9 anonim válasza:
A 4 es írja jól. Az elmebeteg nincs tudatában az ő betegségének, azt hiszi, ez a normális.
6/9 anonim válasza:
Egy pszichopata nem félne attól, hogy pszichopata. Ők nem félnek.
7/9 anonim válasza:
Azért egy pszichológust megkeresni nem árthat szerintem.
Haragszol valamiért az emberekre?
8/9 anonim válasza:
pszichológust javasolnék, de ez még a jobbik eset, h észreveszed a "tüneteket".
9/9 anonim válasza:
Csak mondom ,hogy vannak un. funkcionális pszichopaták is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!