Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi van a fejemmel? Tényleg...

Mi van a fejemmel? Tényleg bediluztem volna? 16L

Figyelt kérdés
Elegem van ebből a világból és a fejemben létre hoztam egy jobbat. Először csak akkor "menekültem oda" ha a suliban megvertek vagy apám megint részegen jött haza és üvöltözött. Most pedig már minden nap "járok ott" akárhányszor csak egy szabad percem akad. Már megszabadultam az alkesz apámtol és az életem sem olyan szar,de anyám szerint nem vagyok normális és pszichiátriára akar vitetni. (Külföldön élek és itt ha eleget fizet,bevisznek). Nagyon félek,mert az a másik világ sokkal jobb,mint ez az elbaszott szar,de ezt senki nem érti meg és el akarják tőlem venni a barátaimat akik ott vannak.

2015. jan. 26. 18:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Még ingadozol, hogy akarsz-e szembenézni a való világ problémáival, részt venni az élet folyamatos küzdelmében vagy választod a könnyebb utat és elmenekülsz. Aztán tartsanak el azok, akik a valódi életet akarják élni a rengeteg küzdelemmel.
2015. jan. 26. 19:11
 2/3 anonim ***** válasza:
nem diliztél be, és ne mesélj erről anyukádnak, senkinek. Ez egy menekülési kísérlet, valóságban még nem tudod megtenni, ezért a képzeletben "mozizol" Van ilyen kamaszoknál, nem kell erre rázuhanni pszichiáterekkel.. Majd lesz jobb, önálló leszel, elmehetsz valóban az alkoholista szülő elől. Próbálj igazi barátokat találni, van azért a sok között olyan is, aki szintén szeretne barátkozni.
2015. jan. 26. 19:19
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem erről van szó! A suliban jól teljesítek és kaptam hétvégi munkát 70€-ért,hogy bel3tanuljak az ilyesmibe,de nics semmi lélekjelenlétem. Egyszercsak azt veszem észre,hogy kész vagyok azzal amit elkezdtem.
2015. jan. 26. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!