Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Valami baj van a fejemmel?

Valami baj van a fejemmel?

Figyelt kérdés
Először is kijelentem: bizonyítottam hipochonder vagyok :D De ezekre a tünetekre anyukám lett figyelmes,mert panaszkodtam neki: Kb 1 éve mindent elfelejtek,most már odáig fajult h teljesen kiesnek dolgok.Hiába tanulok órákig a dogákra,1-2 óra múlva kezdhetem elölről,mert nem tudom,és van hogy egyáltalán nem emlékszek rá,mit tanultam.Szédülök,fáj a fejem sokszor(olvasó szemüvegem is van,de az nem segít,úgyhogy nem nagyon hordom),hányingerem van,(alapjában is van egy betegségem: refluxos vagyok:S)Ezen kívül a mellemből már vagy 2 hónapja tejszerű váladék jön,voltam nőgyógyásznál is,vérvételem is volt,hasi ultrahang,megvizsgált minden,és nem mutatott ki különösebben semmit.Pár felkiáltójel volt ugyan,meg referenciatartomány változás a vérvételes papíron,de azt mondták nem kell vele foglalkozni.Mi lehet a probléma?
2010. ápr. 26. 20:42
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja és 16/L :) köszi előre is a válaszokat!
2010. ápr. 26. 20:44
 2/6 anonim ***** válasza:
Hányingered van, szédülsz és fáj a fejed, plusz még a melled is váladékozik. Ez neurológiai/neuroendokrinológiai probléma lehet. Menj vissza a háziorvoshoz, mondd el neki ezeket és a memóriazavaraidat, koncentrációzavaraidat is, de ne hagyj ki semmit, a váladékozást pláne ne!Ad beuatalót.
2010. ápr. 26. 21:15
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

Agytumor?

Feji Ct volt?

2010. ápr. 26. 22:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Úgy tűnik nekem, ami persze NEM diagnózis, hogy valóban hipochonder vagy, sőt, talán hisztériás. Utóbbiról azt kell tudni, hogy produkálja a tüneteket, van hisztériás süketség is, például. Feltétlenül pszichoterápiára volna szükséged, szerintem, az integrativ pszichoterápiát ajánlanám, amely nagyon rövid idő alatt ér el eredményt. Sajnos, csak magánrendelés van e területen egyelőre, a társadalombiztositás nem finanszirozza. A neten megtalálod a lehetőségeket. Meggyógyulsz, és új minőségűvé válik életed.
2010. ápr. 27. 00:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Menj el pszichiáterhez
2010. ápr. 27. 22:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen, mehetsz pszichiáterhez akár, de olyat keress, aki pszichoterapeuta IS, azaz lélekgyógyító képzettsége is van, és gyógyít gyógyszer nélkül is.
2010. máj. 1. 01:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!