12 Évesen pelust kell hordanom ez nagyon gáz?
Figyelt kérdés
12 Éves vagyok és pelenkát kell hordanom.Sajnos nagyon gyenge a záróizmom és emiatt nagyon rövid ideig tudom vissza tartani .Hiába ahogy érzem megyek a wc re de általában bemegy=(.Anyuval voltunk orvosnál de ő csak azt tudta ajánlani hogy hordjak pelenkát.Amikor tesin át kell öltözni akkor elég kínosan érzem magam mert pár lány cikiz emiatt . Most mit tegyek? Ez nagyon gáz?Előre is köszi a válaszokat.2016. máj. 3. 20:06
1/4 anonim válasza:
Nem gáz egyáltalán, nem tehetsz róla. Ha idősebb leszel nem fogod gáznak találni. De pontosan nem lett kivizsgálva mitől van ez a gyenge záróizom?
2/4 anonim válasza:
"Anyuval voltunk orvosnál de ő csak azt tudta ajánlani hogy hordjak pelenkát"
Ugye nem csak ennél az egy orvosnál voltatok?!?!?!?
Más szakvélemény?
Kérdésedre válaszolva: nem gáz, ha nincs más megoldás. De én ezt nem fogadnám el ilyen könnyen.
3/4 anonim válasza:
Gáz, mert ilyet orvos nem mond.
Kamu a kérdés.
4/4 anonim válasza:
Számomra nem. Söt én még kérnék is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!