Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nagyon nagy hülyeség lenne...

Nagyon nagy hülyeség lenne elmenni?

Figyelt kérdés

Holnap megyek könyvdedikálásra, Pécsről Pestre. Megfáztam, vagy nemtom, de két napja köhögök, ma pedig volt egy kis hőemelkedésem (37,2) kicsit erőtlennek érzem magam, legalább 2 órát aludtam délután, pedig éjjel is aludtam legalább 8,5-öt. Nem hiszem, hogy számít de tegnap este óta szédülök.

Szoktam máskor is, de maximum fél napig.

Edzésen már nagyon rosszul voltam, azt hittem, hogy összeesek. (Van valami baj a szivemmel és tölcsérmellkasom van) kicsit úgy érzem magam mint amikor tüdőgyulladásom volt, pár métert is alig bírok megtenni néha, kétszer annyira fáradékony vagyok mint általában.

Nagy baj lenne, ha csak holnap szólnék anyáéknak? Több mint egy éve el akarok menni erre a dedikálásra, nem akarom most egy magfázás miatt kihagyni.

2016. ápr. 20. 21:04
 1/5 A kérdező kommentje:
Felment 38-ra
2016. ápr. 20. 21:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen
2016. ápr. 20. 21:07
 3/5 anonim ***** válasza:
15 éve dolgozok, de még csak kétszer voltam olyan beteg, hogy ne mentem volna be (fülgyulladás, gombamérgezés). Persze sokszor voltam megfázva, és erőtlennek éreztem magam, de érdekes, lehet hogy fogcsikorgatva, de ugyanúgy megemeltem a nehéz dolgokat, meg a rengeteg orrfújást leszámítva ugyanannyit is teljesítettem. És nem is voltam sose hetekig dögrováson, két-három nap alatt rendbe jöttem nagyjából. Mi a titkom? Mézes fokhagyma ipari mennyiségben, forró tea, este megfejelve egy-két stam hp-val, semmi lázcsillapító, mert a láz pusztítaná el talán a betegséget, ha hagynánk neki, és megy minden tovább. Még nem késő beverni egy 2-3 gerezdet, a szaggal ne törődj, inkább legyél kicsit büdös, mint taknyos, nem?
2016. ápr. 20. 21:20
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem pedig maradj otthon, és pihenj.

A fentebb írt válaszoló hozzáállása nem helyes. Lehet, hogy neki erős az immunrendszere, betegen is tud némi kellemetlenségeket leszámítva dolgozni (én is ilyen vagyok egyébként), de akkor is lenni kell annyi tisztelettel a másik iránt, hogy nem fertőzzük le őket. Sokak sokkal fogékonyabbak a betegségekre, szövődmények is alakulnak ki náluk, nem ilyenkor kell hősködni.

Egyébként milyen dedikálásról lenne szó? Ha hazai író, akkor leírhatod neki a történteket, hátha küld egy dedikált példányt.

Jobbulást! :)

2016. ápr. 20. 21:36
 5/5 A kérdező kommentje:
Leiner Laura😍❤
2016. ápr. 20. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!