Szerintetek hülyeség lenne elmenni 17 évesen nyelvvizsgázni? Várjak még vele?
Figyelt kérdés
Igazából most fejeztem be a 10. osztályt, és kezdem a 11.et, és sokat tanulok németet, külön tanártól is, azt mondják már sikerülne az előrehozott német érettségi, és gondolkozom, hogy akkor nyelvvizsgázni elmenjek e mondjuk utána. Vagy előtte. Szerintetek?2014. jún. 24. 21:21
1/5 anonim válasza:
Én is annyi idős koromban csináltam, mint amennyi Te vagy, egyáltalán nem lehetetlen :)
2/5 anonim válasza:
És meddig szeretnél várni? Ha úgy érzed, van elegendő tudásod egy nyelvvizsga letételéhez, akkor akárhány éves is vagy, menj el. Manapság rengetegen lerakják a középfokút már nyolcadik osztály után.
3/5 Arneal válasza:
Ha tényleg nagyon komolyan tanulod, akkor szerintem felesleges. Helyette majd 11 utáni nyár alatt vagy 12-dikben egy felsőfokot tegyél le. Ha nem érzed, hogy ez sikerülhet, akkor viszont tényleg nyugodt lélekkel menj el nyelvvizsgázni.
4/5 anonim válasza:
Nem értem miért lenne hülyeség..
Hidd el hogy jobb 11.-dikben lerakni mint utolsó gimis évben szalagavató,érettségi,egyetemi jelentkezés,esetleg jogsi és hasonlóak közt.
Azon kell elgondolkodni hogy kifizetsz most egy közepet vagy rákészülsz és mész emelt szintre vagy mmelt érettségit teszel.
5/5 anonim válasza:
Én is 17 évesen tettem le, érettségi előtt 2 hónappal, a nagy felkészülési rohamban is meg lehet csinálni. Egyáltalán nem korfüggő, szánd rá ezt a nyarat a felkészülésre (itt most nem a különböző könyvek magolására gondoltam, hanem nyáron több lehetőséged van külföldiekkel beszélgetni, ami nagyon-nagyon hasznos)hajráá:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!