Hol találok felkészülési energiaforrása, ha a 'Társalkodó' nyelvvizsgatípusban szeretnék nyelvvizsgázni?
Figyelt kérdés
2014. jún. 13. 17:50
1/11 A kérdező kommentje:
st*
2014. jún. 13. 17:51
2/11 anonim válasza:
Én az élelmiszerboltra tippelek… Ott tudsz olyan energiaforrásokat venni, amikkel nyelvvizsgára készülhetsz.
3/11 A kérdező kommentje:
(N)
2014. jún. 13. 18:09
4/11 A kérdező kommentje:
értsd jól
2014. jún. 13. 18:09
5/11 anonim válasza:
Írd úgy, hogy értsem! Ha magyarul nem tudod kifejezni magad, akkor idegen nyelven hogyan fogod?
6/11 A kérdező kommentje:
elméleti gazdaságtant tanultam, bocs :d
2014. jún. 13. 18:39
7/11 anonim válasza:
(És ott leépítik az anyanyelvtudásodat?…)
De te is megpróbálhatnád jól érteni, amit írtam: az „élelmiszerboltban” találsz „felkészülési energiaforrást”.
Igaz, most hogy veled beszélgetek, már egyre kevésbé tudom, mit jelent ez a két dolog, pedig egy órája még biztos voltam benne.
Én elméleti fizikát tanultam. Bocs.
8/11 A kérdező kommentje:
hát igazából az a baj, hogy sokan a szavakat nem is a teljes jelentésértelmükben használják, azokat pedig nem lehet hibáztatni, akik nem tudván, felveszik ezt a ''szokást''
2014. jún. 13. 19:03
9/11 anonim válasza:
Hát… Abból, hogy ma egész nap egy válasz sem érkezett a kérdésedre, én arra merek következtetni, hogy mások se nagyon értik…
(Amúgy ezt az utóbbi hozzászólást önkritikának szántad, hogy az „élelmiszerbolt” szót te sajnos nem teljes értelmében használod? Én nem hibáztatlak ezért, csak így nehezen értünk szót…)
10/11 A kérdező kommentje:
Az ok csupán annyi, hogy a társalkodó népszerűtlen
2014. jún. 14. 23:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!