Újabban alkohol fogyasztáskor nagyon magas pulzus mitol lehet?
Nem birja a szived! Egyre több környezeti hatással kell megbirkóznia a szervezetnek. Egyébként én is pont igy vagyok, nem is merek inni, még vörösbort sem amit pedig ajánlanak a szivbetegeknek.
Mivel 20 éves vagy, nem túl jók a kilátások, ha már most ilyen probléma van. A Biblia ir arról, hogy az emberek hamarosan tökéletes egészségben élhetnek a földön. Ez jó hir számomra is.
Ezzel én is így vagyok, így aztán ha iszok is max 2 üveg sör.
Egyébként mikor jönnek a panaszaid? Ivás közben, vagy pedig másnap?
Nekem másnap vannak panaszaim. Mivel az alkoholnak vízhajtó hatása van, így kimoshatja a hasznos elemeket, például a káliumot ezért lehetnek panaszaim. Én így aztán szörnyen másnapos tudok lenni.
Pár éve történt egy "baleset", többet ittam 5-6 üveg sört és rettegtem milyen lesz, ha kiürül belőlem. Kimentem a kertembe, megettem a sörre 2-3 kg őszibarackot és nem voltam másnapos, kutya bajom se volt!
Valószínűleg helyreállt a vízháztartásom és az ásványianyag is pótlódott.
Ja és 54 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!