Ez lehet májrák?
Első válaszolóval nem értek egyet. Nekem rokonom tíz évet élt le tök sárgán alkohol miatt míg végül meg nem halt igaz 40 évesen halt meg de akkor is.
Nagypapám szintén alkoholizmusban halt meg őt májzsugor vitte el hatvan valahány évesen.
Apám testvére többszöri látógatója a pszichiátria zárt osztályának mert alkhoolista és delirium tremensben szenved. És még mindig iszok hol elájul hol nem, olyan narancssárga mint a fidesz színe de ez az állapot már 10 éve meg van neki. Orvos szerint még élhet pár évet de nem szabadna innia!
Apád alkohlista/beteg!!! Ha nem megy orvosahoz az az Ő baja nem a család felelőssége meggyógyítani. Viszont a családotoknak is óriási szerepe lehet abban hogy apád kvázi halálra issza magát. Volt régen ilyen kutatás hogy alkoholistát a családtagjai is erősítik igaz nem tudtaosan az ivásban! Ez egyfajta játszma de bonyolult ha érdekel olvass utána.
És a kérdésed hogy májrák e? Hát én azt honnan tudjam? Nem vagyok orvos én a leírásból csak azt tudom hogy ez alkoholizmus és csúnya vége lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!