Ez lehet májrák?
Figyelt kérdés
24/F Másfél hónapja szedek stanazolol orális gyógyszert edzéshez napi 30mg. De kozben soha nem figyasztottam alkoholt és nem szedek más gyógyszert sem, és csak dietasan eszem semmi szénhidrát vagy zsír. Na most párnapja egy kis furcsa feszültség érzést érzek a hsamban és enyhén besargult csak a bőröm, de már jobb szinem van, viszont mintha faradekonyabb lennék sokkal, de az erőm az megmaradt. Tudom hogy hülye vagyok stb stb. És higy minden ilyen gyógyszer szétcsessz bennnem mindent stb. Ezeket a köröket kiszeretnem hagyni es a kérdésemre kérek választ. Koszonom2014. márc. 24. 19:11
3/3 anonim válasza:
nem hiszem hogy májrákot kapnál másfél hónap után, szerintem az epéd vagy a gyomrod feszül mivel a stana megterheli a gyomrot is keményen. ha mégis a májaddal van gond akkor sztem a májenzim szinted emelkedett meg. Nem ártana egy vértvétel, figyeld a szemed fehérjét ha kezd sárgulni hagyd a abba a stana szedését, vehetsz patikába legalont ami regenerálja a májat( vény nélkül kapható gyógyszer) de egy vérvételre elmennék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!