Miért van az, hogy ha egy este iszok alkoholt, másnap folyamatosan magas a pulzusom?
Figyelt kérdés
Általában nyugalmin állapotban 70 körüli, tehát normális. Ha viszont előtte nap iszok 90-100 egész nap nyugalmi állapotban, ha mozgok akkor meg még sokkal durvább. Semmi más nincs se másnaposság, fejfájás, csak ez.2014. okt. 29. 10:48
1/3 anonim válasza:
Ezt nemtudom.Viszont nekem 120-130az ALAP! Gondold el mennyi,hogyha sportolok,vagy valami.
2/3 anonim válasza:
Én az alkohol vízhajtó hatására tippelnék. Minden pohár alkoholhoz jár úgy 3 dl víz, és egy falatka sós nasi, ami a következő pohárig fogyasztandó.
A szív gyorsabban ver, ha folyadékhiánya van a szervezetnek.
3/3 A kérdező kommentje:
Naponta ha iszok, ha nem 2-3l vizet megiszok. Amikor meg borozok rendszerint kisfröccs, vagy hosszúlépés. Tehát vagy ugyanannyi, vagy duplaannyi vizet iszok hozzá. A folyadék hiány kizárva. Nasizni mondjuk nem szoktam, de elég sokat sózok, szóval az sem valószínű.
2014. okt. 30. 16:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!