Baj van velem? Mi ez az egész (fogyás)?
Sziasztok!
Szóval. Betegségnek számít ha belenézek a tükörbe, és azonnal elsírom magam, kb. Napi 3x mérem a testsúlyom, és egész nap csak azon jár az agyam hogy fogyni akarok? Miután megeszem az ételt bűntudatom lesz, gondolkoztam már azon is, hogy hánytassam-e magam (még nem próbáltam), és kb. 1óra mire kiválasztom a ruhámat, hogy jól nézzek ki benne. Most is a sírás kerülget, hogy mi lesz velem a strandon, erre biztos írnátok, hogy sportolj te dagadék, és igen, sportolok, már egy csomó diétát kipróbáltam....
62kg-168cm
16/L
Hát..azt mondhatom, hogy így voltam vele egészen tavaly nyárig...azon a nyáron 8 kilót fogytam, még így is kövérnek érzem magam...:/
De tudod, mi segített? Hogy ezer meg ezer kérdésnél láttam, hogy a legtöbb srácnak nem a csontos csajok jönnek be:)
Azóta próbálom magam elfogadni így, és rájöttem, hogy nem is vagyo kövér:D
Szóval köszi srácok<3:)
Ezt csak javasolhatom!
Valamint önbizalomnövelésnek is jó, ha belenézel a tükörbe, és addig mondod, hogy: szép vagyok! szép vagyok!...amíg el nem hiszed:) Hidd el, sokszor már bevált!
16/L
Ha mondogatnám a tükörbe, szerintem egyhamar elsírnám magam:D
Köszönöm a válaszod:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!