Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » A migren mindig hanyassal...

A migren mindig hanyassal egyutt jar?

Figyelt kérdés
Nem szeretnek hanyni es nem is szoktam (7eve nem hanytam). Lassan kezd elmulni a nagyon eros fejfajasom de ugye hanyni mar nem fogok? 19/L
2016. márc. 24. 17:00
 1/4 anonim válasza:
Kedves kérdező! Először is szerintem rossz kategóriában tetted fel a kérdést, ha csak nem függ össze valamiféle szexuális tevékenységgel vagy érdeklődéssel. Másfelől pedig nem mindig jár együtt migrén hányással is, de ha esetleg hányingered lenne akkor vegyél be B6 vitamint az enyhítheti.
2016. márc. 24. 17:05
 2/4 anonim ***** válasza:

"A migrént gyakran egyéb tünetek is kísérik, pl. émelygés, hányás, kifejezett fény- és hangérzékenység."

Részletek: [link]

HányHATSZ, de nem biztos, hogy fogsz.

2016. márc. 24. 17:09
 3/4 A kérdező kommentje:
Azert itt tettem fel mert az egeszseg katekoriaban nem kaptam valaszt..es ez a legnepszerubb kategoria :D
2016. márc. 24. 17:13
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem jár mindig együtt a migrén még csak hányingerrel sem.

Nekem legalábbis nem, talán kétszer életemben.

Bal oldali sűrű könnyezéssel, nyilallással igen, a legkisebb zajokra-fényekre szörnyű érzékenységgel is.

Én csak kisgyerekkoromban hánytam, akkor is gyógyszertől. Van, aki hányós, van, aki nem.

2016. márc. 25. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!