A migren mindig hanyassal egyutt jar?
Figyelt kérdés
Nem szeretnek hanyni es nem is szoktam (7eve nem hanytam). Lassan kezd elmulni a nagyon eros fejfajasom de ugye hanyni mar nem fogok? 19/L2016. márc. 24. 17:00
1/4 anonim válasza:
Kedves kérdező! Először is szerintem rossz kategóriában tetted fel a kérdést, ha csak nem függ össze valamiféle szexuális tevékenységgel vagy érdeklődéssel. Másfelől pedig nem mindig jár együtt migrén hányással is, de ha esetleg hányingered lenne akkor vegyél be B6 vitamint az enyhítheti.
2/4 anonim válasza:
"A migrént gyakran egyéb tünetek is kísérik, pl. émelygés, hányás, kifejezett fény- és hangérzékenység."
Részletek: [link]
HányHATSZ, de nem biztos, hogy fogsz.
3/4 A kérdező kommentje:
Azert itt tettem fel mert az egeszseg katekoriaban nem kaptam valaszt..es ez a legnepszerubb kategoria :D
2016. márc. 24. 17:13
4/4 anonim válasza:
Nem jár mindig együtt a migrén még csak hányingerrel sem.
Nekem legalábbis nem, talán kétszer életemben.
Bal oldali sűrű könnyezéssel, nyilallással igen, a legkisebb zajokra-fényekre szörnyű érzékenységgel is.
Én csak kisgyerekkoromban hánytam, akkor is gyógyszertől. Van, aki hányós, van, aki nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!