Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Migrén vagy terhesség jele?
Figyelt kérdés
Szeptember 10-én 'pettingeltünk' barátommal. Mivel kevés volt az idő tudtommal barátom nem ment el, bár kétszer ki mint s szobából. Majd utána még egyszer megujjazott.
Szeptember 17.-én jött meg a menstruációm, normálisan mit ahogyan mindig is szokott csak egy pár nap késéssel (még nem állt be). És nem feküdtem le még senkivel tehát még szűz vagyok. Az lenne a kérdésem, hogy lehet e terhes, vagy csak szimplán bemesélem magamnak. Eléggé aggódos vagyok ilyen helyzetekben.
Azonban ma egész nap hányingerem van, lüktetően fáj a fejem, érzékeny a szemem a fényre. Hajlamos vagyok a migrénre.
Kérlek mielőbb segítsetek nekem. Előre is köszönöm.
17/L
2015. szept. 24. 12:18
1/7 anonim válasza:
Ugyan ezek a tüneteim.. Tegnap voltam orvosnál, nekem azt mondta hogy most megyek bele a vírusba amit mostanság mindenki elkapott :/
2/7 anonim válasza:
Amíg nem vagy tisztában az alapvető dolgokkal, inkább ne szexelj. Komolyan. Valószínűleg migréned van.
3/7 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy nem feküdtünk le! Még szűz vagyok.
2015. szept. 24. 12:44
4/7 anonim válasza:
vagyis nem is lehetsz terhes
ahhoz hogy teherhes lehessél lekell feküdni egy sráccal
6/7 anonim válasza:
Azért arra kíváncsi lennék, hogy néz ki egy olyan intim együttlét, amely során "tudtoddal nem ment el a barátod", de amúgy fogalmad nincs, ő meg szó nélkül kisétálgat a szobából, miközben egymást kényeztetitek...
7/7 anonim válasza:
Kedves 6# os..a mai fiataloknál sosem lehet tudni..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!