Súlyos depresszió esetén mennyi ideig tart a kórházi kezelés?
Kérdezd meg a kezelőorvost, viszonylag explicit módon. Egyébként mivel gyógyszereznek?
Csak azért kérdezem, mert a pszichiátriai szerekkel kapcsolatban ritka nagy tapasztalatom van, annak ellenére, hogy soha nem szorultam kórházi kezelésre.
Escitilt és Neurotopot kapok.
Az első napokban Rivotrilt adtak, de arról "leállíottak", mert hozzá lehet szokni.
Sportoltam a betegség kezdete előtt, de amikor lebetegedtem, még az ágyból sem tudtam felkelni.
Szerintem van igazság abban, amit írtál, biztosan segít a mozgás, de sajnos én például gyógyszerek nélkül nem bírtam volna kimászni a gödörből.
Az a baj,hogy ez egy ördögi kör.
Mert a gyógyszerek sok esetben nem használnak vagy csak ideiglenesen.Illetve több a negatív mellékhatásuk mint a pozitív.Izgatottság,fáradtság,zavartság,szexuális zavarok,depresszió,öngyilkossági hajlam,stb.
Kérdezz rá a Brintellix nevezetű gyógyszerre!
Tavaly októberben jelent meg.És nem okozza az előbb felsorolt mellékhatásokat.
Nekem eddig messze ez a legjobb.
F40+
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!