Depresszió kezelés vélemények?
31 éves férfi vagyok depresszióval. Elmentem a kórház főorvosának (pszichiáter) magánrendelésére. Írt gyógyszert, de közölte, hogy terápia is kell. Nem tudtam szedni, így visszamentem magánúton hozzá. Írt másik gyógyszert, és a papírra amit adott, itt is ráírta h 1 hónap múlva terápia a kórházban, ott találkozunk az sztk rendelésén, és beutal terápiára sztk alapon, még rá is kérdeztem, azt mondta ingyenes lesz. Ma telt le az egy hónap, voltam nála sztk alapon. Mivel nem hatott a gyógyszer, írt másikat. Gyanús volt, hogy nem beszélt a terápiáról semmit ezért rákérdeztem. Azt mondta, most semmiképpen nem akar beutalni terápiára, esetleg később, de nem is biztos hogy kell... Mondom mivan? Magánrendelésén végig beszélt róla, örültem is mert kellene mennem szerintem, erre ma teljesen másképp beszélt. Pedig azt mondta, h ma ha megyek hozzá, mindenképp beutal terápiára. Igazából ezért mentem, ő mondta, h sztk-ra menjek hozzá.. Vagy azért vár, hogy hasson a gyógyszer, és úgy akarja elkezdeni,? Mert igen szarul vagyok ez tény...
találkozunk az sztk rendelésén és beutal sztk terápiára. Ma vol
Rá kellene jönnöd, hogy ez így működik! A politikusok asztalán betelt a statisztikai űrlap, és már nincs szükség új betegre!
Az, hogy Te hogyan érzed magad, az másodlagos dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!