Mit tehetnék a magas koleszterinszintem ellen? Sajat tapasztalatok?
8,5 a koleszterinszintem(tegnapi verkepem) ez joval a felso hatar felett van
Egészségesen etkezem,nem vagyok túlsúlyos ,vilageletemben sportoltam persze ritkan eszek en is egy-ket dolgot amit nem kellene. Valoszinuleg orokletes dologról van szó de mindent szeretnek megtenni annak erdekeben hogy ez a szint a normalisra csokkenjen. Azt olvastam, hogy a husok es allati eredetu tejtermekek elhagyasaval javithato a dolog. Valoszinu, hogy ezzel javithatnek a helyzetemen?
Minden valaszt koszonok elore is
Nagyon ketsegbe vagyok esve 21/N
Ezután mar semmi kétségem nincsen,hogy ez egy átverés. Mindenki ezt a mediterran taplalkozast hajtogatja.En szemely szerint azert eszek ilyeneket mert én már nagyrészt ebben nőttem fel és így ez lett a megszokott.
Egyebkent a 77 éves nagymamam koleszterinszintje 4 volt. Semmi gondja nincsen vele imadja a szalonnat, tojast,zsiros husokat eszik egyedül a gabonafeleket valogatja meg.
De az is furcsa,hogy altalaban testsulycsokkentest javasolnak azoknak akinek magasabb a koleszterinszintje.Ezzel nincs is semmi problema de en azt latom az ismeretegi koromben hogy neha egy sovány embernek is iszonyatosan magas tud lenni a koleszterinszintje. En most 5 kiloval vagyok kb kevesebb mint az elozo vervetelemnel es megis rosszabb a helyzet.
Most 3-4 hónapig próbálok csak zoldsegeket es halat enni.Utana visszamegyek egy vervetelre es azert leirom majd ide mi valtozott hatha masnak hasznos lesz :) Egyelore most ezt latom az egyetlen lehetosegnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!