A combcsontom faj ha terhelem, pl azzal a labammal lépek,nehezebben megyek fel a lépcsőn mostanaban, es olyankor nagyon gyors a szivveresem, faradtabb vagyok mint eddig, pedig ugyanannyit alszom, lila foltjaim vannak ütés nelkul, de ha megutom a valamelyik testreszemet kicsit akkor egy nagy lila folt lesz ott es nagyon faj, most pedig egyik napról a másikra szó szerint mindenhol mintha izomlazam lenne, pedig elozo nap nem csinaltam semmi olyat ami kivalthatna ez, es nem ertem mitol lehet. Segitsetek kerlek. Mitol lehetnek ezek?
Gombócérzés, hajszálérzet a torkodban, esetleg gyomorsav nem okozott még gondot?
2016. febr. 2. 12:39
2/17 A kérdező kommentje:
Amiket leírtál soha nem volt ilyen..a csontfajdalmam mar regota tart, csak nem mindig jelentkezik, es most az izomlaz melle meg hoemelkedesem is lett, felek hogy valami komoly a baj, es nem merek orvoshoz menni nagyon vele, mert alapbol felek az orvosoktol, raadasul eleg gyakran vagyok beteg.
2016. febr. 2. 12:52
3/17 anonim válasza:
Mik azok a betegségek amik általában kínoznak?
Az izomlázszerű fájdalmakat az okozza, hogy a vérben lévő húgysav sípi marja a szöveteket. A betegség neve köszvény. De ezt csak idősebb embereknél diagnosztizálják az orvosok. Mert nekik állandóan magas a húgysavszint.
Még ez mellett a szervezet elsavasodása okozhat más fájdalmakat is. pl. mellkasban, szívben, és csontok is fájhatnak tőle.
2016. febr. 2. 13:15
4/17 A kérdező kommentje:
Megfázás, arcureggyulladas, es virus de az ritkabban
2016. febr. 2. 13:39
5/17 anonim válasza:
Ezek milyen gyakran jelentkeznek, és hány éves vagy?
2016. febr. 2. 13:43
6/17 A kérdező kommentje:
Hat a combcsont fájdalmak gyakran de nem mindig, lila folt szinte mindig van rajtam es tobb a terdemnel vagy néha a karomon ütés nelkul, ez az izomlaz vagy mi meg most fordult eloszor elo velem, ha a betegségekre gondolsz akkor, a megfázás sűrűn, az arcureggyulladas sokszor de nem olyan sűrűn, tavaly volt hogy szinte egesz télen, de ez valoszinu csak az orrsovenyferdulesem miatt lehet, de a tobbit nem tudom miert vannak..
2016. febr. 2. 13:53
7/17 A kérdező kommentje:
Ja es 15 eves vagyok hamarosan töltöm a 16-ot
2016. febr. 2. 13:53
8/17 anonim válasza:
Ezekkel a tünetekkel ne várj, azonnal menj el a háziorvosodhoz, lehet semmi komoly, de ki kell vizsgálni és jobb ha időben mész, nem akkor, amikor már nagyobb lesz a baj.
Egy vérvétel feltétlen kellene.
2016. febr. 2. 14:33
9/17 A kérdező kommentje:
De ez ugye nem komoly betegségek jelei? Felek az orvosoktol. Amúgyis megyek ket fajta vervetelre. A genetikain ki lehet vizsgálni esetleg? Vagy allergiateszten?
2016. febr. 2. 14:40
10/17 anonim válasza:
A #8 választól függetlenül:
Először is, jegyezd meg, és lehetőség szerint tartsd is be, hogy a táplálék az csak is szerves eredetű, és ez is csak rendesen megrágva megfelelően nyállal keverve emészthető.
Aztán lélegezz lassan mélyeket, hogy elegendő oxigén jusson a szervezetedbe. Az oxigén a legfontosabb hogy a szervezet egészséges legyen!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!