Előfordulhat-e, hogy depressziós vagyok?
Szia!
Egyet értek az előttem szólóval. Sürgősen keress egy pszichológust vagy pszichiátert, de ha elmész a háziorvosodhoz ezzel akkor neki meg kell tudnia mondani hogy melyikhez kell menned.
Nem vagyok semmilyen orvos, de nem vagyok benne biztos, hogy ez depresszió, de ha az akkor nagyon súlyos. Szerintem ez vagy valami más vagy több dolog együttesen. Biztos, hogy nem egészséges, hogy nem beszélsz a nagyszüleiddel akiknél élsz. Nem írtad, így gondolom nem publikus, de ha csak távolségi oko miatt nem a szüleiddel élsz (pl: a szüleidtől nem tudsz bejárni a suliba), akkor ha a nagyszülőkkel nem is de a szüleiddel beszélgess naponta.
Ilyneknél mindenképpen kell szülő vagy gondviselő segítsége, mert kiskorú vagy.
Amit meg először írtál, hogy emberek között szorongás fog el, az egy bizonyos fajta fóbiára utal, latinul nem tudom, de magyarul kb "tömegiszonynak" lehet fordítani. De ha "csak" ez a baj akkor is súlyos és ahhoz is kell orvosi segítség.
Remélem hamar megoldódnak a gondok! De fontos hogy Te is akard! (Ez nem fizikai betegség, így itt fokozottan érvényes a pozitív gondolkodás gyógyító hatása.)
Javaslom Neked hogy nézd meg Jim Carreytől az Igenembert. Hasznos lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!