Mit tehetnék még a hajamért?
Októbertől hullik a hajam folyamatosan. Véknyult. Elmentem dokihoz, voltam vizsgálatokon, semmi nincs. Már nem tud hova küldeni.
Házimódszert alkalmazok, Anticadere hajhullás elleni sampont, Bánfi-t próbáltam, hajszeszt, Elseve.....stb. Semmi nem segít. Most fodrászhoz megyek.
Kezdek aggódni...
Vitamin már volt.
Vérvétel főleg. Baktériumot nem mutatott ki, de most gyanakszanak valami fertőzésre, mert egy résznél a vérvételen nem volt teljesen minden rendben. Ha kiderülne, lehet, hogy az okozza. Most meg is vagyok fázva.
Viszont említenék valamit. Kicsit aggódom, de szerintem alaptalan. Nyáron voltam táborban és úgy kellett hamarabb eljönnöm, mert csípések voltak rajtam. Ez még nyár eleje. Megállapította a doki, hogy ízeltlábú okozta, de a nyakamon volt egy, amire nem igazán figyeltünk. Azt hittük Napégés. Az injekció után szűkült. Akkor kissé megrémültem. Félek, hogy kullancs, bár szerintem már lett volna bajom. Az ugye nem állhat a háttérben már? Az volt július. Azóta biztos, hogy nem...
És túlzott stressz mennyire befolyásolja a hajhullást?
Fül orr gégészeten nézték már a mandulákat? Az ismerősömnek csupa genny a mandulája, mindez úgy, hogy semmi nem utalt rá.
Nőgyógyászatilag is nézesd meg magad, mert onnan okozhatja hormonprobléma, de akár ciszta is. Nem számít, hogy fiatal vagy, nagyon sok fiatalnak vannak hormonproblémái.
Allergia is okozhat ilyet, egy teljes körű allergiavizsgálat sem ártana. Mert lehet nem olyan súlyos az allergia, hogy hatalmas panaszokat okozzon, de a szervezeted gyengítheti.
Akkor ott van még a fogprobléma. Egy icipici aprócska lyuk, vagy gyulladás is okozhat hajhullást. Bölcsességfogaiddal mi a helyzet? Megvannak? Egy másik ismerősnek a bölcsességfog okozott ízületi gondokat. De a fog okozta gyulladás rámehet a hajad is.
Tehát az alap kérdés, a vérvételedben a gyulladási értékek normálisak? Ha igen, akkor is végigfutnám a felsorolt szakrendeléseket.
A kullancsra nem gyanakodnék, július óta eltelt már 5 hónap, az hamarabb okozott volna problémát.
Egy picit utánaolvastam,keress fel egy infektológust-immunológust.
Ha fertőzéses góc okozza a problémát, ő megtalálja.
Ezt találtam hozzá:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!